torsdag 9 december 2010

vänner..

Hej på er !!
Hoppas att ni har det bra där ute, och snön ligger kvar så snällt. UNDERBART!!!
Vi får hålla tummarna att vi får en vacker , vit jul.. Men det ser absolut ut så !!

Idag vill jag skriva lite om vänner och relationer och att ta tillvara på nuet !!
Vänner är en av universums och likväl våra vägledares gåvor till oss..
För att vi inte skall känna oss ensamma och utlämnade..

Livet kan ibland vara tufft och svårt att förstå, vi är begränsade i vår fysiska hjärna och medvetenhet och har ibland svårt att förstå syftet av vissa lärdomar.

Vänner skänks och skickas till oss för att:
Stötta, uppmuntra , skänka oss glädje och kärlek.
Allt som oftast kan vi upptäcka att vänskapen kommer när vi minst anar det från ett kanske oväntat håll som "en gåva från ovan".
Vänner är kan man säga jordens fysiska änglar .

Ofta har de ett budskap med sig och väcker saker hos oss som vi behöver titta lite extra på.. eller som vi kan vara tacksamma över.

Jag ser det som att ett möte med en annan människa ofta är ett budskap från de högre dimensionerna och att min vän är budbärare , fast oftast vet hon eller han inte om det !!
Det väcks saker i mig och en projicering inleds ( oftast på ett bra sätt ), nya insikter faller på plats och minnen väcks.
Ofta räcker det med att titta i personens ögon , för ögonen är själens spegel och porten in till ens inre. oftast ser man sitt eget inre i personens ögon.
Jag blir aldrig mätt på det , det är otroligt spännande !!!
Och allt som oftast kan man se personens inre också ( men då måste man be om lov först)

En annan sak man kan se i personens ögon är tider från förfluten tid, dvs. tidigare liv, var har du tillbringat dina liv förut, vem har du varit , vad har du ägnat dig åt, vilka förmågor, kunskaper och färdigheter har du lärt dig i tidigare liv som också finns lagrade i din själ redo att användas??

Jag är fast övertygad och lärd av de visa att allt i livet handlar om energi och ju bättre man lär sig om hur energi fungerar och beter sig ju lättare har man att förstå livet, manifestera sitt drömliv och känna sig tillfreds och lycklig med sitt eget liv..
Och eftersom ALLT är energi så är allt också i ständig rörelse, hela tiden det är därför livet inte har några som helst garantier ALLS !!

Även relationer är i rörelse , de kommer och går hela tiden.. så även VÄNNER!!
Ibland har man vänner man träffar en tid , utbyter energier och stöttar varandra skänker varandra glädje och kärlek m.m. För att sedan släppa taget när det inte längre är flöde, det betyder inte alls att ni är osams eller negativt inställda till varandra. bara att det inte längre känns bra , lätt , härligt att träffas utan möterna känns förmodliga stillastående, tunga och tröttsamma..
Det handlar mer om att det ni möttes för ÄR uppnått, redo att gå vidare in i en ny fas, med nya utvecklingsmöjligheter och utvecklas lite på var sitt håll.
Här är det läge att släppa taget och vara tacksam för den tid ni fått med varandra, tacka för erfarenheterna och allt ni lärt av varandra..
Och ibland möts man igen efter ett tag och ibland gör man inte det... bara livet vet vilket !!

Stannar man kvar i en sådan relation som är död näringsmässigt mår båda 2 dåligt för ni har inte längre något att tillföra varandra..

Och i ett nytt möte med en nyfunnen vän har du ingen aning om det är en vänskap som håller hela livet , 2 månader , 15 år eller 1 år. det enda du har att gå på är hur det känns just NU!!!
Därför är det ÄVEN HÄR som i de mesta av allra största vikt att känna tacksamhet och ta vara på stunden JUST NU!! vara tacksam över dina vänner du har omkring dig just nu och vara tacksam över att slippa leva ensam.

För allt man känner tacksamhet över ökar, ta en stund och skänk dina vänner, familj , din man , dina barn , sällskapsdjur, änglar m.m.
Tacksamhet. då drar du till dig ännu mer av den energin att vara bland vänner och människor som älskar dig !!

Ta vara på nuet , njut av att leva DITT liv och ingen annans, var stolt över att vara DU!!
Det är DET livet handlar om !!
Ta hand om dig !!
kram
Anna

Här följer en övning att lära sig läsa av ögonen:
Börja med att bestämma vem som skall öppna sig och ta emot och vem som skall titta och utforska själen.
Sätt er mitt emot varandra och sitt så avslappnat som möjligt.
Blunda tag några djupa andetag , släpp tankar och prestering.
När du känner dig avslappnad och lugn öppna ögonen och titta rakt in i personens ögon mitt emot dig !!
Börja med att titta på auran, själen och ursprunget över personens sanna identitet och själsliga DNA. Det gör man inte på något speciellt sätt utan bara titta in i ögonen och håll fokus på vad du tittar efter.
Säg högt allt du ser , färger, miljöer, känslor m.m. När du väl börjat prata brukar det komma ett flöde av bilder och ord.

* fråga nu ögonen efter tidigare liv, säg: "vem var du i dina tidigare liv ?" börja berätta på samma sak vad du nu ser i ögonen , utveckla dina frågor som om du vore journalist och satt på intervju med personen du har mitt emot. Du kan använda inriktningarna om tidigare liven det jag skrev ovanför.

* Fråga nu ögonen om personens framtid ( enbart för skoj skull )
Hur den kommer att se ut , vara osv.
Man kan här fråga om en specifik tid ex.
Hur ser min framtid ut om 1 år ?
VAd jobbar jag med om 3 år?
Hur bor jag om 10 år ?? etc etc

När du känner dig klar , tackar du för det du sett, du tackar personen i fråga och tackar dig själv för väl utfört arbete..

NU BYTER NI !!!
Efteråt kan det vara god ide´att skriva ner det ni fick till er kan vara roligt att ha för framtida bruk..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar