söndag 12 december 2010

vad skulle du göra om du hade 100 miljoner kronor ??

I mitt förra inlägg skrev jag om överflöd, av känslan av att kunna vilja och faktiskt Dela med sig, av sitt överflöd.
Överflöd kan vara många saker. tex:
pengar, kärlek, styrka,vänskap, tillit, ljus m.m.

Och känslan av att ge utan att förvänta sig något tillbaka är likaviktig som att få.
Men universum vill absolut ge dig överflöd, så att du kan förverkliga alla dina drömmar och också lära andra att förverkliga sina drömmar och tillsammans skapar vi en ljusare, lyckligare värld att leva i.

Min fråga till dig är:
* skulle du kunna tänka dig tanken att ha tillgång till 100 miljoner kronor ? eller är det för stort att tänka sig??
* vad skulle du göra om du hade 100 miljoner kronor?? vilka drömmar skulle du leva ut ? hur skulle du förvalta de pengarna?

Allting har sin början någonstans - nämligen tanken och känslan..
Kan du tänka dig tanken att ha tillgång till 100 miljoner så kan du också skapa 100 miljoner kronor.
Kan du hitta känslan hur det känns att ha tillgång till 100 miljoner så är processen redan igång och pengarna är påväg till dig..
det samma gäller ju om andra manifestationer som att gå ned i vikt, sluta röka, resa jorden runt eller hitta kärleken med stort H.

Mina bästa tips på att skapa förändring:

* visionstavla är ett aktivt och effektivt verktyg för att dra till sig saker man vill ha i livet, varför inte rita upp en sådan och stolpa upp alla drömmar du skulle förverkliga om du hade tillgång till 100 miljoner. Platser du skulle besöka, hur skulle du vilja bo? leva? m.m. skulle du skänka några av pengarna? välgörenhet ?

* if you can dream it you can do it - walt disney
Det är verkligen så att det börjar vid tanken . Allt du tänker drar du till dig.
Är tanken på 100 miljoner absurd för dig kanske du inte är van vid att tänka dig rik.
Du kanske tänker att du t.om. inte förtjänar så mycket pengar, att du måste bli någon först eller resa världen runt som missonär eller hjälpa fattiga barn i afrika.
Jag är övertygad om att universum inte ser skillnad på om vi är fattiga eller rika svarta eller vita. utan det är nog VAD man gör med pengarna som är det viktiga.
om man har ett stort hjärta och en vilja att dela med sig så finns det nog heller inte några begränsingar. Och att själva överflödet börjar långt innan man ser rikedomen "fysiskt" att KÄNSLAN är viktig , det är då det händer.. Alla människor har samma värde och också samma möjlighet att leva sitt drömliv.
våra guider påminner oss att vi skall skapa oss ett himmelrike här på jorden , där livet inte handlar om kamp utan om överflöd på alla tänkbara nivåer.

* Affirmation är otroligt kraftfull för att dra till sig det man vill ha.
Att tänka att du är redan där. du behöver inte fundera ut HUR det skulle gå till utan mer att det gör det. och se bilder framför dig vad du gör när du uppnått det du vill, känn dig själv och få in känslan när du nått ditt mål, vad det än är..
Som om tiden emellan inte fanns , du är redan där.
Skapa en mening som påminner dig att du redan uppnått ditt mål och upprepa det för dig själv tex. varje kväll innan du lägger dig.
Återigen: dina tankar blir din verklighet !!!

* Till sist LEV som om du redan uppnått det ( inom rimliga gränser of course du vill inte sätta dig i tillfälliga konkurs )
Men agera och lev som om du redan har uppnått ditt mål så du drar till dig mer av den energin och får saker att sätta fart och verkligen hända..

skapa dig själv ett drömliv !!
Det är du verkligen värd !!!
kram
Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar