fredag 5 augusti 2011

Allting har sin tid ..


Det är väl fantastiskt !!
Så mycket vi längtar efter sommaren när den kommer och vi njuter av den i fulla drag och lika naturligt känns det när hösten är på intågande..
Nja där är vi ju inte riktigt än men i luften känns det att hösten knackar på dörren och förbereder oss för dess intågande..
Jag tycker det är underbart , och genom att så mycket som möjligt vara i nuet tillåter vi oss att njuta och förvalta varje ögonblick på helt nytt sätt..

Själv har jag haft en lååång härlig semester där jag kunnat ägna mig åt att njuta och pyssla om vår vackra trädgård , vara med familjen och njuta av underbar svensk sommar..
NU är jag (vi ) snart redo att kasta oss in i höstens alla utmaningar och nyheter..
fylld av ny inspiration och positiv energi ..

under nästa vecka smygöppnar vi lite lätt och öppnar dörrarna under onsdag och torsdag , fullständig förteckning över öppettider och annat kommer på nyhetsbrev under de närmsta veckorna.
framtills vi helt öppnar i september skall vi ägna oss åt planering och lite annat förberedande arbete.

Blev inte semestern riktigt som du tänkt dig , kanske känner du dig inte helt påfylld och redo att gå in i vardagens utmaningar riktigt än ??
Kanske är du inte helt i balans med dig själv och din kropp skriker efter något där du inte förstår vad ??
Då kan jag kanske få hjälpa dig , med att komma i balans och fylla energi i de områden ( Kroppen , själen etc.) där det fattas lite ..
Välkommen på behandling ring för att boka .. 0736586989

håll också utkik på hemsidan , det finns några kurser men fler happenings kommer allt eftersom.. bl.a en heldag i skogen där vi mediterar , balanserar med hjälp av bl.a de olika elementen från moder jord : jord , vatten , luft och eld

Välkommen till en händelserik och fantastisk höst !!!

Mina 3 bästa tips för att vara i nuet :
* andas: sätt dig ner och andas in genom näsan och ut genom munnen och bara känn hur luften går in och ut , håll focus på andningen och upptäck att dina tankar släpper taget..
* Meditera och håll fokus på en punkt framför dig , forcera ingenting utan låt allting bara vara.. tillåt dig att bara sitta och ha det skönt..
* promenera bara för promenadens skull utan en tanke på förbränning eller att promenaden skall göra nytta.. och bekräfta allting du ser.. löven på träden , bilar som åker förbi, vackra miljöer du går förbi , insekter ja allt du ser med dina ögon..
Lycka till !!

Lev väl
kramar från Anna

Annas Änglarum

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar